Met onze havermengsels kun je niet alleen pap maken, maar ook deze heerlijke chocolade-bananencake van @lisahrtmn . De cake is snel klaar en bevat weinig suiker. Waarom verras je je vrienden er niet mee tijdens een picknick op het platteland of je moeder met Moederdag?
Ingrediënten
60 minuten (inclusief baktijd) | 1 taart
Droge ingrediënten:
- 1 kopje 3Bears Porridge Poppy Banaan
- 1,5 kopje volkoren speltmeel
- 1/2 kopje bakcacao
- Wat bakpoeder
- vanille-extract
- 1 snufje zout
Natte ingrediënten:
- 2 rijpe bananen
- 1 kopje yoghurt (ik gebruikte sojayoghurt)
- 1/2 kopje zoetstof naar keuze (agavesiroop of ahornsiroop)
- 1 ei of een chia-ei
- 1/2 kopje plantaardige melk
voorbereiding
- Meng de droge ingrediënten in een kom.
- Meng de natte ingrediënten en meng alles vervolgens met de droge ingrediënten.
- Giet het mengsel in een vorm naar keuze.
- Bak de cake vervolgens 1 uur op 180 graden op een gemiddelde stand. Bovendien is de 3Bears Poppy Banana Porridge ook een geweldige garnering. Eet smakelijk!
Ben jij geen cacaofan? Probeer dan eens ons super sappige bananenbrood !
Over de auteur
Lisa leeft voor eten, mode en design. Ze houdt vooral van bakken, zoals ze het van haar grootmoeder heeft geleerd. Kijk eens op haar blog Whatwouldblairwaldorfsay . We zijn heel blij met dit fantastische taartrecept van haar - bedankt Lisa! |
2 reacties
Stefani
Guten Morgen! Ich schließe mich Monika an. Es wäre besser, dass Rezept mit Gramm/ml-Angabe einzustellen.
Ich habe jetzt 50g/Tasse genommen. Mal schauen , ob es was wird ;-)
Ich würde mich sehr freuen, wenn das Rezept bzgl der Angaben überarbeitet wird.
Danke! Grüße, Stefani
Monika
Tassen Beschreibung sehr ungenau.Wieviel ml oder Gramm? Danke
Laat een reactie achter
Alle reacties worden eerst gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.