Backen

Veganistische pannenkoeken gemaakt van havermout voor je zondagse ontbijt

Vegane Pancakes aus Haferflocken für dein Sonntagsfrühstück
Wat is er lekkerder dan een stevig ontbijt? Een tafel gedekt met vers fruit, pannenkoeken en heel veel havermout... Gelukkig hebben wij het perfecte recept voor een heerlijke start van je dag. Deze kleurrijke pannenkoekcreatie van birne_helene_ is een eyecatcher bij je volgende zondagse brunch en is makkelijk zelf te maken. De fruitige3Bears Porridge Triple Berry geeft de hemelse pannenkoeken de perfecte combinatie van zoet en zuur. #bessterk

Haverpannenkoekjes vegan laag in calorieën

Ingrediënten

  • 200 g 3Berenpap Drie soorten bessen 

  • 2 eetlepels maizena 

  • 1 pakje bakpoeder 

  • 1 snufje zout 

  • 3 eetlepels kokosolie

  • 300 ml havermelk

  • 2 eetlepels ahornsiroop

  • 2 theelepels appelciderazijn 

Haverpannenkoekjes bessen vegan

voorbereiding

  1. Verwerk 3Berenpap tot havermeel in de keukenmachine.

  2. Meng alle droge ingrediënten met de havervlokken.

  3. Smelt kokosolie in een pot. Meng vervolgens alle vloeibare ingrediënten met de droge ingrediënten tot er een dik deeg ontstaat. Het deeg heeft dan een prachtige bessenkleur .

  4. Verhit een pan met antiaanbaklaag en giet per pannenkoek ongeveer 2 eetlepels beslag in de pan en vorm deze met een lepel in een ronde vorm.

  5. Bak de pannenkoeken op middelhoog vuur gedurende ongeveer 30 seconden per kant en draai ze voorzichtig om.

  6. Houd de afgewerkte pannenkoeken tijdens het bakken warm in de oven en serveer en geniet ervan met verse bessen en toppings naar keuze. 

Laat ons uw favoriete gastronomische foto's zien 3Berenpap #3Berensporridge #precies

Volgende lezen

Overnight Oats mit Joghurt und frischen Beeren
Beerige Bananen-Muffins - ein einfaches Rezept für jeden Anlass

Laat een reactie achter

Alle reacties worden eerst gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.