We hebben al veel recepten en ideeën met je gedeeld, maar vandaag willen we je kennis laten maken met enkele papcreaties die onze aandacht trokken vanwege hun ongebruikelijkheid en fantastische smaak...
Wil imiteren! Eet smakelijk!!
Het begint met veganistische gierstpap, een recept van blogger Deniz, die fructosevrij leeft en kookt - en ervan geniet!
http://fructopia.de/suikervrije-gierst-pap-met-kurkuma-en-amandelmelk/
Daarentegen volgt er meteen een delicatesse voor iedereen die van iets rijker houdt. Een variant met room en gekarameliseerde vijgen van de Berlijnse blog whatshouldieatfoebreakfasttoday. Hemels!
De versie met gekookte pompoen is minstens zo lekker:
http://whatshouldieatforbreakfasttoday.com/post/11522935297/porridge-with-pumpkin
En als je 's ochtends minder tijd hebt en liever 'on the go' ontbijt, bak dan deze fantastische papscones voor. Een bericht van de New Yorkse blog Smitten Kitchen... Mmmmhhhh!
http://smittenkitchen.com/blog/2011/03/oat-and-maple-syrup-scones/
Daarmee sturen we je deze heerlijke winterse donderdag in!
Vriendelijke groeten,
De jouwe, Caro
Laat een reactie achter
Alle reacties worden eerst gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.