Je kunt je toch niet voorstellen dat zo’n echt romige saus ook voedzaam kan zijn? Deze romige pepersaus zal bewijzen dat je ongelijk hebt. En dat gaat zo goed samen met onze gloednieuwe haverpasta. Het is uiteraard gemaakt in Bella Italia en bevat geen tarwe, eieren en vervelende toevoegingen. In plaats daarvan brengen haver, maïs en spinazie een hele lekkere smaak op je bord. Bovendien heeft hij de perfecte Sedanini-vorm: licht gebogen, korte buisjes met diepe groeven waarin je favoriete saus bijna opzuigt. En dus de perfecte match met deze romige pepersaus. Met dit recept kun je la dolce vita leven zonder schuldgevoel of toevoegingen. Pasta la vista, schatje!
Ingrediënten
250 g haverpasta spinazie4 grote paprika's
1 ui
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
40 g walnoten
Zout en peper
voorbereiding
Snijd de paprika’s in vieren en doe ze in een grote ovenschaal.
Pel de ui, snijd deze in grove stukken en doe ook deze in de ovenschaal. Pel de knoflook en voeg deze toe.
Giet vervolgens olijfolie over de groenten en strooi de walnoten erover.
Rooster alles in de oven op 175°C gedurende ongeveer 30 minuten.
Bereid ondertussen de 3Bears haverpasta volgens de instructies op de verpakking.
Haal de geroosterde groenten uit de oven, laat ze kort afkoelen en mix ze vervolgens in een blender op hoge snelheid gedurende ongeveer 2 minuten tot ze romig zijn.
Serveer de haverpasta spinazie met de romige geroosterde pepersaus en geniet ervan.
Laat een reactie achter
Alle reacties worden eerst gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.