Beste spaarbeertjes, opgelet! Momenteel is het motto: massale eindezomeruitverkoop ! Slechts een korte tijd wachten op u in onze online winkel tot 50% korting , ook over het 3Bears Porridge-ingrediënt van dit recept. Dus winkel en ga aan de slag!
Hoewel er in de winter niets lekkerder is dan de dag beginnen met een warme kom pap, zijn we in de nazomer nog steeds dol op nachtelijke haver. 'Overnight' betekent 'overnight' in het Engels - en zo worden de havervlokken bereid. De avond ervoor meng je de havervlokken eenvoudig met melk in een afsluitbare kom, zet het in de koelkast en terwijl je droomt, zullen de havervlokken opzwellen. De volgende ochtend zijn de overnight oats lekker romig en heerlijk smaakvol en wachten om verfijnd te worden met toppings. Bijvoorbeeld met chiapudding en bessen, zoals in dit recept, dat je ook kunt vinden in ons receptenboek ‘Ontbijt precies goed’ en is geschreven door onze mede-oprichter Caroline. Mooi om te zien, lekker en licht...voor een goed begin van de dag!
Bereidingstijd: ca. 10 minuten | Voor 2 personen
Ingrediënten
Voor de nachtelijke haver
80 g 3Berenpap Drie soorten bessen
160 ml melk
Voor de chiapudding
2 eetlepels chiazaad
80 ml melk
Voor de quarklaag
150 g magere kwark
100 g gemengde bessen
1 eetl agavesiroop
Voor de topping
wat pecannoten
voorbereiding
- Meng de pap met de melk. Zet het in de koelkast en laat het een nacht (minimaal 6 uur) staan.
- Meng chiazaden met melk, doe het in een luchtdichte verpakking en laat het trekken zoals de haver.
- Vul de volgende dag twee glazen met elk de helft van de haver en leg er een laagje chiapudding op.
- Pureer de kwark met bessen en agavesiroop en schep dit als derde laag op de chiapudding.
- Versier met pecannoten en serveer.
Trek de lepel door de pap en geniet ervan. Eet smakelijk!
Laat een reactie achter
Alle reacties worden eerst gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.