Carrotcake is een absolute klassieker. Hier komt onze versie in papvorm. Naast vezels en bèta-caroteen zijn wortels rijk aan vitamine C. Ideaal om je immuunsysteem een boost te geven in de koude wintermaanden. Voor de typische carrotcake-smaak bestrijken we onze pap met een roomkaasglazuur. Smaakt ontzettend lekker en is vegan.
Ingrediënten
40g 3Bears Wild Bowls - Hartige Bircher
200 ml haverdrank
1 wortel
½ theelepel kaneel
10 g rozijnen
Roomkaasglazuur:
50 g veganistische verse kaas
Pers citroen
Een vleugje vanille-extract
Toppings:
PindakaasRozijnen
Amarant
voorbereiding
Rasp eerst de wortels. Wild Bowls - Doe de hartige Bircher- en haverdrank in een pot, voeg geraspte wortelen, rozijnen en kaneel toe. Laat het nu vijf minuten op laag vuur sudderen, af en toe roeren. Meng ondertussen de ingrediënten voor het roomkaasglazuur door elkaar. Giet nu de pap in een kom en bestrijk met het glazuur. Giet er pindakaas overheen en versier met rozijnen en amarant.
Laat een reactie achter
Alle reacties worden eerst gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.