Jahreszeiten & Anlässe

Zomerse bosbessen-kokosovernachtingshaver

Sommerliche Blueberry-Kokos-Overnight Oats

Een echt hoogtepunt voor je volgende zomerse ontbijt. Begin je dag fruitig met de Blueberry Coconut Overnight Oats. Onze Wild Bowls Fijne Bessenpap ziet er in dit recept niet alleen prachtig roze uit, hij smaakt ook nog eens fantastisch. Maak de nachtelijke haver eenvoudig 's avonds klaar en laat ze een nacht weken. Belegd met twee verschillende kwarklagen is het recept de volgende ochtend een echte eyecatcher. Je feelgood-ontbijt is nu klaar. Goed om te weten: Er zijn geen grenzen aan uw fantasie bij het kiezen van bessen in kwark of als decoratie. Berry leuk!

Overnight oats met kwark en bosbessen

Ingrediënten

Voor 2 porties: Voor de vanillewrongellaag:
  • ½ vanillestokje
  • 100 g magere kwark
  • 1 theelepel honing
Voor de bosbessenwrongellaag:
  • 1 handvol bosbessen
  • 100 g magere kwark
Voor decoratie
  • Bessen en kokoschips

voorbereiding

Meng 3Bears Feine Berry met kokosmelk en laat het minimaal 6 uur in de koelkast staan ​​als nachtelijke haver. Verdeel het mengsel de volgende ochtend in twee glazen.

Voor de vanillewrongellaag: snijd het vanillestokje in de lengte door en schraap het vruchtvlees eruit. Meng het vanillepulp met de kwark en honing en voeg dit toe aan de overnight oats.
Voor de laatste laag was je eerst de bosbessen. Pureer dit vervolgens met de wrongel en voeg deze toe aan de eerste laag wrongel. Versier de bosbessen-kokosovernight oats vervolgens met gewassen bessen en kokosnootchips.

Volgende lezen

Schokokuchen zum Geburtstag
Vegane Matcha-Kokos-Overnight Oats

Laat een reactie achter

Alle reacties worden eerst gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.