Het recept voor onze wintergranola is het perfecte (last minute) kerstcadeau. Prachtig verpakt in onze 3Bears Overnight Oats-pot, maakt het zelfgemaakte cadeau uit de keuken echt een verschil. Caro, mede-oprichter van 3Bears, heeft dit recept voor je gemaakt met onze beperkte wintervariant. De kerstaroma's en geur van sinaasappelschil, kaneel, kruidnagel, kardemom en steranijs doordringen tijdens het bakken de hele keuken.
Ingrediënten
- 3 eetlepels ahornsiroop
- 60 g kokosolie
- 60 g amandelen
- 60 g hazelnoten
- 2 eetlepels lijnzaad
- 100 g 3Bears Pap Wintermagie
voorbereiding
Doe voor de wintergranola ahornsiroop en kokosolie in een kom en verwarm zachtjes tot de kokosolie vloeibaar is.
Caro's tip: Doe de kokosolie en ahornsiroop in een kleine kom en plaats deze 1-2 minuten in de oven terwijl deze voorverwarmt om de granola te bakken.
Snijd ondertussen de amandelen en hazelnoten in grove stukken. Doe nu alle ingrediënten in een kom en meng goed.
Verdeel vervolgens de wintergranola over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 10 minuten op 175 graden. Laat de zelfgemaakte granola na het bakken goed afkoelen en vul deze vervolgens in glaasjes.
Laat een reactie achter
Alle reacties worden eerst gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.