De zon schijnt, de eerste barbecuefeestjes beginnen en niets kan jouw goede humeur temperen: Yessss, de lente is hier! Wij moeten dit vieren. En dat is wat we hier doen met deze mega lekkere aardbeiencheesecake-overnight oats. Fruitig fris, dit recept komt net op tijd voor het aardbeienseizoen. De zoetheid van onze Driebessen havermout gaat perfect samen met het romige cheesecake laagje en de fruitige aardbeien. Zoals altijd natuurlijk gezoet, vegan en voedzaam. Aardbeien zijn rijk aan antioxidanten, die je immuunsysteem in de zomer een extra energieboost geven. O ja! Dit snelle lenteontbijt met verse aardbeien is supermakkelijk en snel te bereiden. En het smaakt zo lekker. Veel plezier met het namaken.
Ingrediënten
Basis
50 g 3Bears drie soorten bessen havermout
100 ml plantaardige melk
2 eetlepels kokosyoghurt
Cheesecake-laag
25 g plantaardige roomkaas
50 gram kokosyoghurt
1 el notenboter (cashew)
1 theelepel agavesiroop
1 snufje vanillepoeder
Aardbeienpuree
1 handvol aardbeien
2 eetlepels water
1 theelepel agavesiroop
1 theelepel amandelen, gesneden
voorbereiding
Giet de drie soorten bessen havermout in een overnight oatsglas . Meng met de plantaardige melk en kokosyoghurt. Laat het 10 minuten weken. Meng de plantaardige roomkaas met kokosyoghurt, notenboter, agvesiroop en vanille en verdeel over de bodem. Om de aardbeiensaus te maken, pureert u eenvoudigweg een paar aardbeien met een beetje water en agavesiroop. Verdeel de aardbeiensaus over de overnight oats. Zet een nacht afgedekt in de koelkast. Bestrooi voor het serveren met een paar amandelen en garneer met verse aardbeischijfjes, muntblaadjes en eventueel eetbare bloemen.
Laat een reactie achter
Alle reacties worden eerst gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.