Granola

Krokant gebakken appelkom

Crunchy Bratapfel Bowl

Wij houden vooral van herfstochtenden: de heldere, koele lucht, de ritselende bladeren onder onze schoenen en de verleidelijke geur van kaneel en appels in de lucht zorgen voor een heel bijzondere sfeer. Als je de magie van dit seizoen in je ontbijtkom wilt vastleggen, dan is onze “Crunchy Baked Apple Bowl” precies wat je zoekt. Dit combineert de smaak van kaneel en appels in een herfstontbijt. Leer hoe je deze bowl klaarmaakt om je dag perfect te beginnen.

Muesli+

Ingrediënten

50 g 3Bears Pap Kaneel Appel
150 ml haverdrank
1 theelepel geschaafde amandelen
1 kleine appel
1 theelepel zonnebloemolie
2 eetlepels water
1 theelepel ahornsiroop
1 snufje kaneel
4-5 eetlepels 3Bears Granola Haver Crunch

voorbereiding

Doe de kaneelappelpap samen met de haverdrank in een pot. Breng al roerend aan de kook tot het lekker romig is. Haal van het vuur en giet het in een kom.

Rooster de amandelschilfers in een pan en leg ze op een bord. Snijd vervolgens een kleine appel in blokjes, verwarm wat zonnebloemolie en bak de appel hierin. Voeg na 1-2 minuten water, ahornsiroop en kaneel toe en laat nog 4-5 minuten sudderen.

Schik de afgewerkte appels op de pap, samen met de geschaafde amandelen en granola .

Krokant gebakken appelkom


Trakteer uzelf op dit herfstontbijt om u onder te dompelen in de heerlijke sfeer van dit seizoen en om uzelf aan te sterken. Of je het nu maakt tijdens een lui weekend of jezelf trakteert op een moment van rust midden in het hectische leven van alledag, onze "Crunchy Baked Apple Bowl" herinnert je er bij elke hap aan hoe mooi de herfst kan zijn. Dus pak je ingrediënten en geniet van dit heerlijke recept. Eet smakelijk!

Volgende lezen

Oaty Rezept Special: No-bake Himbeer-Schnitten
Lebkuchen Overnight Oats

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.