Wanneer de dagen korter worden en de ochtenden wat frisser aanvoelen, mag het ontbijt best warm en hartverwarmend zijn. Onze Cinnamon Roll Baked Oats zijn het perfecte herfstontbijt.
Met onze Cinnamon Roll Overnight Oats, wat banaan en een romige laag van yoghurt en roomkaas ontstaat een herfstig ontbijt dat heerlijk naar kaneel ruikt en je dag op een zoete manier laat beginnen – zonder veel moeite.
Ingrediënten
- 100 g 3Bears Cinnamon Roll Overnight Oats
- 200 ml melk of plantaardige melk
- 1 kleine banaan
- 1 tl bakpoeder
- 3 el (plantaardige) yoghurt
- 3 el (plantaardige) roomkaas
- 1 el ahornsiroop
Bereiding
- Deeg maken
Prak de banaan met een vork fijn. Meng deze met de Cinnamon Roll Overnight Oats, het bakpoeder en de melk tot een glad deeg. Giet driekwart van het deeg in een kleine ovenvaste vorm. - Crème mengen
Roer de yoghurt, roomkaas en ahornsiroop door elkaar. Schep drie eetlepels van de crème in het midden op het deeg – dit zorgt later voor een zachte kern. - Oats bakken
Verdeel het resterende deeg erover en bak 20 minuten in de Airfryer (165 °C) of 25 minuten in de oven (180 °C). - Spiralen maken
Doe de overgebleven crème in een spuitzak en breng spiraalvormig aan – zo krijg je die typische cinnamon roll-look.
🔥 Nog een paar Pro-Tips:
- Extra lekker met wat walnoten of stukjes appel er bovenop.
- Voor wat extra zoetheid: voeg een beetje ahornsiroop toe over de warme oats.
- Werkt ook perfect als dessertalternatief.












Laat een reactie achter
Alle reacties worden eerst gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.