Pap gebakken met bosbessen - ruikt naar bosbessenmuffins! De gebakken haver met onze tripelbessenpap ruikt niet alleen naar versgebakken bosbessenmuffins, maar smaakt er ook naar. Ze hebben echter één ding vóór op een klassieke bosbessenmuffin: de gebakken bosbessenhaver bevat geen suiker en zorgt dankzij de pap ervoor dat je lang vol zit. Pap is vooral populair als ontbijt. De gebakken versie kan ook perfect gepresenteerd worden als dessert of in plaats van taart.
Ingrediënten
Voor 2 porties:
100 g 3Bears Pap Fijne Bes
150 ml 3Bears biologische haverdrank
1 eetlepel ahornsiroop
1 banaan
1 handvol bosbessen
voorbereiding
Voor de vegan gebakken haver doe je de pap, haverdrink, ahornsiroop en banaan in een blender of mix met een staafmixer tot een fijn deeg.
Doe het deeg in een ovenschaal, verdeel de bosbessen erover en druk ze lichtjes aan.
De gebakken haver wordt vervolgens ongeveer 20 minuten in de oven gebakken op 160 graden. Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Wij voelen jou! Gelukkig smaakt de gebakken haver bijzonder lekker als hij nog warm is.
Laat een reactie achter
Alle reacties worden eerst gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.